Attractie- en Vakantiepark Slagharen

Wat je krijgt

  • Ticket voor Attractie- & Vakantiepark Slagharen
  • Geldig t/m 28 oktober 2018
  • Locatie: Zwarte Dijk 37, Slagharen

Attractie- en Vakantiepark Slagharen

Al 55 jaar een begrip en toch nog steeds in staat tot vernieuwing, vermaak en vertier. Beleef het springlevende Attractiepark Slagharen met een entreeticket naar keuze.

Kies uit twee opties

  • € 13,50 voor een entreeticket geldig voor 1 persoon (waarde € 29)
  • € 17,50 voor een entreeticket + snackmenu geldig voor 1 persoon (waarde € 35,25)

Met meer dan 30 attracties, theatershows, spraakmakende parades en swingend straattheater is er bij Attractie- & Vakantiepark Slagharen veel te beleven voor jong en oud.

In Attractie- & Vakantiepark Slagharen vier je het 55-jarig jubileum in het Wilde Westen van Nederland. Beleef als een echte avonturier meer dan dertig spannende attracties en verbluffende shows. Ga over de kop in de Gold Rush, de achtbaan waarmee je in drie lanceringen van 0 naar 95 km per uur vliegt.

Al deze inspanning maakt je vast hongerig, dus je kan ook kiezen voor een snackmenu, dat bestaat uit knapperige frietjes, een snack en een frisdrank. Zo is je dag van begin tot eind tot in de puntjes verzorgd.

Over Attractie- en Vakantiepark Slagharen

Slagharen is een attractiepark dat zich volledig richt op avontuur voor alle leeftijden. Sinds 1963 stap je er in een wereld van cowboys en indianen. Al 55 jaar is dit attractiepark een begrip in Nederland en omstreken. Door de jaren heen is het park steeds groter geworden en zijn er nieuwe attracties bijgekomen. Slagharen bestaat inmiddels uit een attractiepark, een waterpark én een vakantiepark, waar je met het hele gezin kan overnachten in huisjes, Cowboy Cottages, wigwams, tenten of andere accommodaties. Het park bevindt zich tussen Hoogeveen, Zwolle en Almelo in, dicht bij de Duitse grens. Je kan tegen betaling je auto parkeren op het parkeerterrein van Slagharen.

Voorwaarden

  • Geldigheid: uitsluitend geldig als entreeticket voor Attractie- en Vakantiepark Slagharen op een datum t/m 28 oktober 2018.
  • Aankoop: je kan zoveel groupons kopen als je wil.
  • Tickets: je groupon is je entreebewijs. Neem je afgedrukte groupon mee. 
  • Meer info: kinderen t/m 3 jaar gratis entree. Voor € 7,50 kan je een parkeerkaart kopen (ter plaatse betalen). De actie is niet geldig i.c.m. andere acties. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.
€ 29,-
€ 13,50
U bespaart 53%