Hopps Hotel in Italie

8 dagen onbezorgd genieten op het geweldige Sicilië in het Hopps Resort voor slechts €273 euro per persoon op basis van all inclusive. Deze mooie aanbieding is inclusief vluchten en transfer! Waar wacht je nog op! Boek snel en trakteer jezelf op een heerlijke vakantie op het paradijselijke Sicilië in het luxe 4-sterren Hopp Hotel  met het strand, de leukste winkeltjes, barretjes en restaurants op loopafstand tegen deze waanzinnig scherpe prijs.

Hopps Hotel in het bruisende Mazara del Vallo

Het Hopp Hotel bevindt zich op de perfecte locatie met het strand en het bruisende centrum Mazara del Vallo op loopafstand. Ook sta je binnen 10 minuten bij de populaire beachclubs welke in de zomer te bereiken zijn met een treintje. Het sfeervolle Mazara Del Vallo is met haar gezellige terrasjes en winkeltjes een heerlijke plek om te bezoeken. Cultuurliefhebbers kunnen hun hart ophalen bij de unieke kathedraal of het museum. De kust wordt gekenmerkt door mooie rotsformaties, verstopte baaitjes en prachtige stranden. 

Het 4-sterren hotel Hopps

Hotel Hopps is in 2017 voor een groot deel gerenoveerd. In het moderne buffetrestaurant kun je genieten van lokale en internationale gerechten. In de pizzeria van het hotel kun je terecht voor pasta’s, pizza, hotdogs en hamburgers. Ook bij het zwembad en op het strand kun je genieten van een drankje aan de bar. 

Overdag kun je heerlijk ontspannen relaxen aan het zwembad waar ligbedjes en parasols voor je klaar staan. Ook op het strand kun je gratis gebruiken maken van ligbedjes.

> Bekijk deze aanbieding: Hopps Hotel
€ 273,-