Alua Galeon Ibiza Hotel in Spanje

Toe aan vakantie? Jullie boeken nu een 4-daagse vakantie naar Alua Galeon Ibiza voor maar €239,- per persoon. Je verblijft in een goed beoordeeld hotel op basis van Halfpension en de vluchten plus transfers zijn tevens inbegrepen.

Beschrijving: Alua Galeon Ibiza

Ole Galeon Ibiza is een uitgestrekt vakantiecomplex in Puerto De San Miguel. Vanaf het complex heb je een fantastisch mooi uitzicht over de baai van San Miguel. Via trappen kan je zandstrand bereiken. De buffetten in het restaurant zijn erg lekker en uitgebreid! Kies je voor een All Inclusive verblijf dan zijn er verschillende snacks en drankjes aan de strandbar inclusief. Daarnaast heb je ook toegang tot de chillout-bar vanwaar je een mooi uitzicht over zee hebt.

Vakantie Ibiza

Zon, zee en de meest prachtige stranden. Een zonvakantie naar Ibiza is veelzijdig. Genieten van prachtige stranden, de adembenemende natuur, shoppen bij de vele unieke boetiekjes of een bezoekje aan de idyllische dorpjes. Maar ook extravagante clubs en luxe restaurants. Ibiza is al jaren enorm populair en dat is niet voor niets.

> Bekijk deze aanbieding: Alua Galeon Ibiza
€ 239,-