Riu Oliva Beach Resort Hotel in Spanje

Toe aan vakantie? Jullie boeken nu een 8-daagse vakantie naar Hotel Riu Oliva Beach Resort voor maar €760,- per persoon. Je verblijft in een goed beoordeeld hotel op basis van All inclusive en de vluchten plus transfers zijn tevens inbegrepen.

Beschrijving: Hotel Riu Oliva Beach Resort

In hotel Riu Oliva Beach Resort in Corralejo is de service onzichtbaar, maar op het moment dat je iets nodig hebt in dit hotel op Fuerteventura, is het eigenlijk al geregeld. Alle medewerkers denken met je mee. Perfecte service zit in de details en niets is teveel. Het prachtig gelegen Riu Oliva Beach is bijzonder kindvriendelijk, dus jong en oud vermaken zich. En met een ligging in het schitterende en unieke duingebied Grandes Playas, met een wel 4 kilometer lang zandstrand, is het hier echt ultiem genieten.

Vakantie Fuerteventura

Klinken parelwitte stranden, kraakhelder water en altijd een aangenaam temperatuurtje als muziek in de oren? Boek dan vandaag nog jouw vakantie naar het mooie Fuerteventura. De perfecte zonbestemming voor cultuur en natuurliefhebbers. Op dit prachtige eiland heb je de keuze uit talloze kindvriendelijke luxe vakantieresorts.

> Bekijk deze aanbieding: Hotel Riu Oliva Beach Resort
€ 760,-