Vind de beste prijs voor: Allsun Paguera Park

Allsun Paguera Park Hotel in Spanje

Toe aan vakantie? Jullie boeken nu een 6-daagse vakantie naar Allsun Paguera Park voor maar €271,- per persoon. Je verblijft in een goed beoordeeld hotel op basis van All inclusive en de vluchten plus transfers zijn tevens inbegrepen.

Beschrijving: Allsun Paguera Park

Allsun Paguera Park is gelegen op loopafstand van het centrum van Paguera wat veel winkel mogelijkheden biedt. Lig je liever aan een van de twee zwembaden of lig je liever op het zandstrand wat op loopafstand te bereiken is? Nog niet ontspannen genoeg? Ga dan relaxen op het zonneterras of in de spa. Voor sportliefhebbers zijn er diverse sportfaciliteiten aanwezig en er is animatie voor jong en oud! Hier hoef je je dus nooit te vervelen!

Vakantie Mallorca

Op slechts 2,5 uur vliegen vind je één van de meeste geliefde vakantiebestemmingen in Europa: Mallorca. Mallorca biedt namelijk alle ingrediënten voor de perfecte zonbestemming: prachtige stranden, indrukwekkende landschappen, palmbomen, bruisende steden en heerlijk eten. Een schitterend eiland waar je ultiem kunt genieten van zon, zee en strand.

> Bekijk deze aanbieding: Allsun Paguera Park
€ 271,-
Vind de beste prijs voor: Allsun Paguera Park