THB Tropical Island Hotel in Spanje

Toe aan vakantie? Jullie boeken nu een 8-daagse vakantie naar THB Tropical Island voor maar €583,- per persoon. Je verblijft in een goed beoordeeld hotel op basis van Halfpension en de vluchten plus transfers zijn tevens inbegrepen.

Beschrijving: THB Tropical Island

Zoek je een accommodatie voor een fijne familievakantie? Stop dan maar met zoeken! THB Tropical Island is een groots opgezet vakantiedorp met maar liefst 15 zwembaden in Lanzarote. Altijd wel een rustig zwembad te vinden dus! Maar er zijn veel meer faciliteiten. Wat dacht je van de uitgebreide wellness, hier kom je helemaal tot rust. Ook aan de sportievelingen wordt gedacht; het animatieteam organiseert diverse activiteiten. Wil je naar het strand? Maak dan gebruik van de gratis shuttlebus. Kortom, hét adres waar al je vakantiewensen vervuld worden.

Vakantie Lanzarote

Ontdek het meest unieke eiland van het Canarische Archipel: Lanzarote. Dankzij haar vulkaanlandschap vind je op het eiland een mix van indrukwekkende witte én zwarte stranden. Het hele jaar kun je hier met hele gezin genieten van warme temperaturen, cultuur en een indrukwekkende omgeving. Op zoek naar een luxe kindvriendelijk vakantieresort op Lanzarote? 

> Bekijk deze aanbieding: THB Tropical Island
€ 583,-