Paradise Lago Taurito Hotel in Spanje

Toe aan vakantie? Jullie boeken nu een 8-daagse vakantie naar Hotel Paradise Lago Taurito voor maar €543,- per persoon. Je verblijft in een goed beoordeeld hotel op basis van All inclusive en de vluchten plus transfers zijn tevens inbegrepen.

Beschrijving: Hotel Paradise Lago Taurito

In de baai van Playa de Taurito vindt u het 3-sterrencomplex Paradise Lago Taurito. Geniet van onbeperkt toegang tot het geweldige waterpark Lago Oasis die beschikt over 8 spectaculaire glijbanen! Op dit resort zult u niets tekort komen door de talloze faciliteiten en bezienswaardigheden in de buurt. Kortom, een prachtig complex voor een leuke familievakantie!

Vakantie Gran Canaria

Het populaire Gran Canaria is dé perfecte zonbestemming voor een vakantie met de kinderen. Aan de badplaatsen Puerto Rico, Las Palmas de Gran Canaria of Playa del Inglés vind je talloze luxe kindvriendelijke resorts waar je het hele jaar kunt genieten van het zonnetje en de prachtige omgeving van Gran Canaria.

Luxe en voordelig overnachten in Gran Canaria

Aan luxe kom je in Gran Canaria absoluut niet te kort. De vele resorts op het vulkanische eiland zijn modern en voorzien van alle gemakken. Kies voor volpension of all inclusive voor een onbezorgde vakantie. Terwijl de kinderen genieten in het zwemparadijs, geniet jij van het zonnetje en een heerlijk drankje. Of maak een wandeling over het strand, geniet van een terrasje op het boulevard of trek het binnenland in. Gran Canaria heeft zoveel te bieden. Klinkt goed?

> Bekijk deze aanbieding: Hotel Paradise Lago Taurito
€ 543,-