Pine Bay Holiday Resort in Turkije

Toe aan vakantie? Jullie boeken nu een 8-daagse vakantie naar Pine Bay Holiday Resort voor maar €596,- per persoon. Je verblijft in een goed beoordeeld hotel op basis van Ultra All-inclusive en de vluchten plus transfers zijn tevens inbegrepen.

Beschrijving: Pine Bay Holiday Resort

Zonder twijfel is het 5-sterrenhotel Pine Bay Holiday Resort één van de meest complete resorts van Kusadasi. Het hotel heeft een groene ligging in de tuin en bevindt zich aan de prachtige baai. Dit resort beschikt over een compleet waterpark met 7 zwembaden en verschillende glijbanen! Tenslotte biedt het hotel verschillende sportieve activiteiten aan, van minigolf tot beachvolley.

Vakantie Kusadasi

Ben je op zoek naar zon, zee en strand dan zit je met een vakantie naar Kusadasi altijd goed. Kusadasi heeft een levendige boulevard en een prachtige kustlijn. De luxe vakantieresorts aan de kust bieden alles wat je nodig hebt voor een heerlijke zonvakantie. Terwijl de kinderen van de gigantische waterglijbanen genieten, geniet jij van een cocktail aan het zwembad. Klinkt goed?

> Bekijk deze aanbieding: Pine Bay Holiday Resort
€ 596,-