3 Dagen Magisch arrangement voor slechts €215!

Geniet van een 3-daags autoarrangement in Disneyland Paris tijdens Disney’s Magisch arrangement!

Inclusief

  • 2 overnachtingen met ontbijtpakket
  • 3 dagen onbeperkt entree tot beide Disney® Parken
  • Gratis parkeren

Disney Illuminations!

Als ultieme afsluiting van een eerste magische dag kun je in het Disneyland Park genieten van een avondshow vol duizenden lichtjes, kleur en magie. Disney Illuminations! vertelt een ontroerend, magisch verhaal. Mickey Mouse neemt je mee op een avontuurlijke tocht langs de klassieke Disney sprookjes en nieuwe verhalen zoals Star Wars, Frozen en Pirates of the Caribbean.

De adembenemende avondshow bestaat uit laserstralen, fonteinen en vuurwerk! De Disney figuren komen tot leven door projecties op de voorzijde van het Kasteel van Doornroosje én op de twee waterschermen aan beide zijden van het Kasteel. Naast al deze effecten, mag adembenemend vuurwerk niet ontbreken.

Disney Davy Crockett Ranch

Midden in een bos van 57 ha. liggen de blokhutten van Disney Davy Crockett Ranch.

Deze prachtige schuilplaats is ALLEEN per auto bereikbaar, er rijdt geen shuttlebus. Het centrum van de Ranch doet denken aan een oud Western-stadje met een Saloon, een Trading Post, The Blue Springs Pool en nog veel meer. Sla je kamp op en geniet met het hele gezin.

Je slaapt 2 nachten in een blokhut met 2 slaapkamers en woonkamer op Disney Davy Crockett Ranch. 's Ochtends geniet je van een eenvoudig afhaal ontbijtpakket in je blokhut voordat je gaat genieten van de magie in de Disney Parken. Bij dit arrangement is 3 dagen entree tot beide Disney Parken inbegrepen.

> Bekijk deze aanbieding:  3 Dagen Magisch Vuurwerk Festival Disney
€ 215,-