Amnissos Residence Hotel in Griekenland

Toe aan vakantie? Jullie boeken nu een 8-daagse vakantie naar Amnissos Residence voor maar €643,- per persoon. Je verblijft in een goed beoordeeld hotel op basis van All inclusive en de vluchten plus transfers zijn tevens inbegrepen.

Beschrijving: Amnissos Residence

Laag

Het door een familie gerunde Hotel Amnissos Residence ligt in het dorp Pigi, op ongeveer 150 m van het zand-/kiezelstrand (slippers aanbevolen; bij de taverne "Paraplous"; een weg moet worden overgestoken; Drankjes en eten zijn daar tegen betaling verkrijgbaar). Er kan een gratis pendeldienst naar het strand worden geregeld (neem contact op met de receptie). In de nabije omgeving vindt u een aantal winkel- en uitgaansgelegenheden. De havenstad Rethymnon met zijn prachtige oude stad en mooie lanen ligt op slechts ongeveer 8 km afstand, een bushalte bevindt zich voor het hotel. De luchthaven van Heraklion ligt op ongeveer 75 km afstand.

Vakantie Kreta

Kreta is het grootste en één van de populairste eilanden van Griekenland. Het eiland trekt jaarlijks talloze feestgangers, maar ook toeristen die juist op zoek zijn naar de rust kunnen hier hun hart ophalen. Kreta biedt namelijk voor ieder wat wils. Van bruisende badplaatsen vol bars en hippe restaurantjes tot traditionele dorpjes, cultuur en prachtig verstopte baaitjes. Op zoek naar een goedkope vakantie naar Kreta

: > Bekijk deze aanbieding: Amnissos Residence
€ 643,-