Amsterdam Manor Beach Resort in Aruba

Toe aan vakantie? Jullie boeken nu een 9-daagse vakantie naar Amsterdam Manor Beach Resort voor maar €1880,- per persoon. Je verblijft in een goed beoordeeld hotel op basis van Logies en de vluchten plus transfers zijn tevens inbegrepen.

Beschrijving: Amsterdam Manor Beach Resort

Amsterdam Manor Beach Resort is een 4 sterren accommodatie gelegen in Bubali in Aruba. Reizigers beoordelen deze accommodatie gemiddeld met een 9.0. Amsterdam Manor Beach Resort beschikt over de volgende faciliteiten: airco, bar, koelkast, kinderzwembad, zwembad buiten, restaurant, roomservice, kluisje.

Amsterdam Manor Beach Resort is een 4-sterrenresort gelegen in Eagle Beach, op het betoverende Aruba. Faciliteiten zoals een zwembad, 2 restaurants en 2 bars zorgen voor een comfortabele en ontspannen verblijf. Daarnaast bevindt het strand zich op loopafstand en is de rustige omgeving ideaal voor familie met kinderen. Aan het einde van de dag kun je jezelf terug trekken in je eigen studio of suite. Bekijk snel de foto's van Amsterdam Manor Beach Resort voor meer inspiratie en boek jouw vakantie naar het mooie Aruba!

> Bekijk deze aanbieding: Amsterdam Manor Beach Resort
€ 1880,-