Talk of the Town Beach Club Hotel in Aruba

Toe aan vakantie? Jullie boeken nu een 9-daagse vakantie naar Talk of the Town Beach Club voor maar €973,- per persoon. Je verblijft in een goed beoordeeld hotel op basis van Logies en de vluchten plus transfers zijn tevens inbegrepen.

Beschrijving: Hotel or Resort Name

Talk of the Town Beach Club is een 2 sterren accommodatie gelegen in Oranjestad in Aruba. Reizigers beoordelen deze accommodatie gemiddeld met een 7.8. Talk of the Town Beach Club beschikt over de volgende faciliteiten: airco, bar, koelkast, kinderzwembad, zwembad buiten, restaurant, kluisje, wifi.

Talk of the Town Beach Club is een middenklasse 3-sterren hotel in Oranjestad. Dit exclusieve resort heeft een geweldige ligging op het paradijselijke eiland Aruba, aan de rand van het prachtige Surfside Beach. Deze elegante accommodatie is gunstig gelegen nabij het stadscentrum van Oranjestad en is gemakkelijk te bereiken vanaf de luchthaven en de cruisehaven. Dit is dus de ideale accommodatie voor zowel zakenreizigers als vakantiegangers. Talk of the Town Beach Club is daarbij zeer geliefd bij pasgetrouwden en stellen.

> Bekijk deze aanbieding: Talk of the Town Beach Club
€ 973,-