Acoya Curacao Resort in Nederlandse Antillen

Toe aan vakantie? Jullie boeken nu een complete vakantie naar Acoya Curacao Resort voor maar €770,- per persoon. Je verblijft in een goed beoordeeld hotel op basis van Logies en de vluchten plus transfers zijn tevens inbegrepen.

Beschrijving: Acoya Curacao Resort

Acoya Curacao Resort, Villas & Spa is fijn voor zonzoekers én stedentripfanaten. Je rijdt namelijk per shuttlebus binnen no time naar het populaire Mambo Beach en de bruisende hoofdstad Willemstad! Het viersterrenhotel op Curaçao heeft daarnaast een ruime keuze uit kamers, een comfortabel buitenbad en diverse wellnessfaciliteiten.

Ligging & omgeving

Acoya Curacao Resort, Villas & Spa ligt op het prachtige Curaçao. Vanaf het hotel gaat er een gratis shuttleservice naar Willemstad en Mambo Beach. Op Mambo Beach maak je gratis gebruik van ligbedjes.

De hoofdstad Willemstad is ook zeker een aanrader. Wat je hier moet doen? De Handelskade is in ieder geval een must see. Maar er is nog zoveel meer! Bewonder hier o.a. de Koningin Emmabrug, ook wel bekend als de Pontjesbrug. Ben jij meer van de musea? Ga dan bijv. naar het Maritiem Museum of Kura Hulanda Museum.

> Bekijk deze aanbieding: Acoya Curacao Resort
€ 770,-