Livingstone Jan Thiel Resort 

Dit is echt waanzinnig goedkoop! Voor net iets meer dan €1424 euro boek je een 8-daagse vakantie naar het tropische Curaçao. Overnachten doe je niet zomaar ergens, maar in het superluxe 4-sterren Livingstone Jan Thiel Resort. Hoe mooi en goedkoop wil je het hebben. Boek deze superdeal snel nu de prijs nog laag is.

Livingstone Jan Thiel Resort 

Het Livingstone Jan Thiel Resort is een kleurrijk resort waar je ruime appartementen en mooie villa’s kunt boeken. Het Nederlandse management weet precies wat haar gasten nodig hebben. Zo worden er regelmatig activiteiten geregeld en kun je verschillende uitstapjes boeken. Het resort heeft een prachtig zwembad en een tropische bloementuin. Ook is er een duikcentrum waar je kunt leren duiken of duiktrips kun regelen. Het vriendelijke personeel staat de hele dag voor je klaar. 

Voor ontbijt, lunch, diner of een drankje kun je terecht in het mooie restaurant van het hotel; Don’s en Flamboyan. In de avond kun je genieten van een heerlijke cocktail aan het zwembad of in de bar van het resort. 

Relaxen aan het luxe Jan-Thiel Strand

Als je naar Curaçao gaat dan kom je natuurlijk voor de bounty stranden. Bij het Livingstone resort heb je gratis toegang tot het mooie en luxe Jan Thiel-strand met stralend witte stranden en een azuurblauwe zee. De perfecte plek om een dagje te relaxen, te snorkelen of te duiken.

> Bekijk deze aanbieding: Livingstone Jan Thiel Resort

€ 1424,-