Vind de beste prijs voor: Van der Valk Hotel Beveren

Van der Valk Beveren Hotel in België

Deze aanbieding is inclusief:

  • 3x overnachten
  • Gratis parkeren
  • 3x uitgebreid ontbijtbuffet
  • Gratis WiFi
  • Gratis gebruik zwembad en fitness

Beschrijving Van der Valk Hotel Beveren

Het luxueuze 4-sterren Van der Valk Hotel Beveren staat op een landelijke plek in het oosten van Vlaanderen, op twee kilometer van het centrum van Beveren en op 22 kilometer van historische stad Antwerpen. Hier kunt u lekker over de Vogeltjesmarkt lopen of u laten verwennen met de lekkerste chocolade in het beroemde stadshart van ‘Antwerp’. Het hotel heeft onder andere een trendy sushi-lounge, een stijlvol wellnesscentrum en een mooi binnenzwembad.

Omgeving: Van der Valk Hotel Beveren:

Van der Valk Hotel Beveren staat dicht bij station Beveren-Waas, waardoor u gemakkelijk de prachtige steden van Antwerpen en Gent kunt bereiken. De eeuwenoude pleinen, de historische bouwwerken en de leuke musea in Antwerpen brengen al sinds jaar en dag vele toeristen in vervoering. Drink een heerlijk Belgisch pintje op de Grote Markt, zoek de vele gezellige winkelgebieden op en struin over de gezellige markten. Vooral in de maand voor kerst is het hier zalig toeven in een toverachtig decor. Dan wordt hier de grote kerstmarkt, compleet met schaatsbaan en reuzenrad, gehouden. Wilt u Antwerpen eens van een andere kant leren kennen? Ga dan eens kijken in de belle époque-wijk; deze is minder bekend en heeft minder historische blikvangers maar dit stadsdeel is wel zeer geliefd door de bijzondere sfeer die er hangt.

Bent u uitgekeken in Antwerpen, dan gaat u de dag erop naar Gent. Een leuke activiteit is het maken van een tochtje over het water. Maar voordat u aan boord stapt, koopt u een zakje ‘Gentse neusjes’ bij de marktkoopman op de hoek. Deze snoepjes zijn te verkrijgen in allerlei kleuren en zijn mierzoet. Eenmaal op de boot geniet u van het prachtige uitzicht. Terwijl de schipper van dienst vertelt over de geschiedenis van Gent, zet u de imposante Gravensteen-burcht op de foto. Daarna blust u even af met een shotje van uw gading in ’t Dreupelkot.

> Bekijk de andere ARRANGEMTEN BIJ: Van der Valk Hotel Beveren
€ 195,-
€ 140,61
U bespaart 28%
Vind de beste prijs voor: Van der Valk Hotel Beveren