Vind de beste prijs voor: Van der Valk Hotel Mechelen

Van der Valk Mechelen Hotel in België

Deze aanbieding is inclusief:

  • welkomstdrankje
  • Gratis kamerupgrade (reeds in de reservering verwerkt)
  • 2x overnachten
  • Gratis late check-out tot 13:00 uur (o.b.v. beschikbaarheid)
  • 2x uitgebreid ontbijtbuffet
  • Gratis WiFi
  • 1x 3-gangendiner (1e dag)

Beschrijving Van der Valk Hotel Mechelen

Het voormalige zwembad aan de rand van het mooie Belgische Mechelen is recent omgetoverd tot het 4-sterren Van der Valk Hotel Mechelen. In het statige, imposante pand gaat de bijzondere historie moeiteloos hand in hand met hedendaagse, comfortabele luxe. Ontdek de details, die herinneren aan een rijk verleden, zoals het grote zwembad dat is omgetoverd tot een vijver, terwijl u geniet van hedendaagse faciliteiten en alles wat Mechelen u te bieden heeft!

Omgeving: Van der Valk Hotel Mechelen:

Van der Valk Hotel Mechelen is gevestigd in een historisch pareltje aan de rand van het centrum van de Belgische stad. Hier hebben sinds midden jaren twintig ontelbaar veel Mechelaars leren zwemmen en hun baantjes getrokken. Het in 1924 gebouwde zwembad is nu omgetoverd tot een luxe 4-sterrenhotel, waar het u aan niets zal ontbreken! U verblijft op slechts een kilometer van de historische binnenstad van Mechelen. Ontdek in deze compacte stad de vele monumenten, gezellige horecagelegenheden en leuke winkels, allemaal op loopafstand van elkaar! 

Het kloppende hart van de stad is de Sint Romboutskathedraal. Welke kant u vanuit het centrum ook oploopt om te slenteren door de pittoreske straatjes: u verliest de toren niet snel uit het oog! Aan de Grote Markt zijn tal van gezellige cafés en restaurants te vinden, voor een hapje en een drankje met uitzicht op schitterende historische panden. Bekijk de stad ook eens van een heel andere kant tijdens een rondvaart op de Binnendijle en laat u charmeren door de karakteristieke straatjes in het Groot en Klein Begijnhof, waar u zich ver terug in de tijd waant. 

> Bekijk de andere ARRANGEMTEN BIJ: Van der Valk Hotel Mechelen
€ 179,50
€ 139,50
U bespaart 22%
Vind de beste prijs voor: Van der Valk Hotel Mechelen