Annabelle Beach Resort in Griekenland

Toe aan vakantie? Jullie boeken nu een 8-daagse vakantie naar Annabelle Beach Resort voor maar €621,- per persoon. Je verblijft in een goed beoordeeld hotel op basis van All inclusive en de vluchten plus transfers zijn tevens inbegrepen.

Beschrijving: Annabelle Beach Resort

Ben jij opzoek naar een fijn hotel in Anissaras op het zonnige Kreta? Het Annabelle Beach Resort wordt door veel vakantiegangers goed beoordeeld. Er zijn vele faciliteiten aanwezig, zoals een binnen- en buitenzwembad, leuke activiteiten voor kinderen, maar ook sportieve faciliteiten zoals een fitnesscenter en fietsverhuur. Ontspannen doe je in de spa!

Vakantie Kreta

Kreta is het grootste en één van de populairste eilanden van Griekenland. Het eiland trekt jaarlijks talloze feestgangers, maar ook toeristen die juist op zoek zijn naar de rust kunnen hier hun hart ophalen. Kreta biedt namelijk voor ieder wat wils. Van bruisende badplaatsen vol bars en hippe restaurantjes tot traditionele dorpjes, cultuur en prachtig verstopte baaitjes. Op zoek naar een goedkope vakantie naar Kreta.

> Bekijk deze aanbieding: Annabelle Beach Resort
€ 621,-