Royal Belvedere Hotel in Griekenland

Toe aan vakantie? Jullie boeken nu een 8-daagse vakantie naar Royal Belvedere voor maar €573,- per persoon. Je verblijft in een goed beoordeeld hotel op basis van All inclusive en de vluchten plus transfers zijn tevens inbegrepen.

Beschrijving: Royal Belvedere

Ben je op zoek naar een hotel in Chersonissos met faciliteiten voor het hele gezin? Dan is het royaal aangelegde vakantiecomplex Royal Belvedere iets voor jou! De gevarieerde sport- en animatiemogelijkheden laten geen wens onvervuld. Hierdoor is er voor zowel jong als oud wat wilt en verveelt niemand zich!

Vakantie Kreta

Kreta is het grootste en  één van de populairste eilanden van Griekenland. Het eiland trekt jaarlijks talloze feestgangers, maar ook toeristen die juist op zoek zijn naar de rust kunnen hier hun hart ophalen. Kreta biedt namelijk voor ieder wat wils. Van bruisende badplaatsen vol bars en hippe restaurantjes tot traditionele dorpjes, cultuur en prachtig verstopte baaitjes. Op zoek naar een goedkope vakantie naar Kreta. Bekijk snel het ruime aanbod van Altijdbon.

> Bekijk deze aanbieding: Royal Belvedere
€ 573,-