Kassavetis Center Studios Appartementen Hotel in Griekenland

Toe aan vakantie? Jullie boeken nu een 8-daagse vakantie naar Kassavetis Center Hotel Studios & Appartementen voor maar €486,- per persoon. Je verblijft in een goed beoordeeld hotel op basis van Logies en de vluchten plus transfers zijn tevens inbegrepen.

Beschrijving: Kassavetis Center Hotel Studios & Appartementen

Kassavetis Center Hotel Studios & Appartementen is een 3 sterren accommodatie gelegen in Chersonissos in Griekenland. Reizigers beoordelen deze accommodatie gemiddeld met een 5.2. Kassavetis Center Hotel Studios & Appartementen beschikt over de volgende faciliteiten: airco, bar, lift, fitness, koelkast, kinderzwembad, zwembad buiten, restaurant, kluisje, watersporten.

Vakantie Kreta

Kreta is het grootste en één van de populairste eilanden van Griekenland. Het eiland trekt jaarlijks talloze feestgangers, maar ook toeristen die juist op zoek zijn naar de rust kunnen hier hun hart ophalen. Kreta biedt namelijk voor ieder wat wils. Van bruisende badplaatsen vol bars en hippe restaurantjes tot traditionele dorpjes, cultuur en prachtig verstopte baaitjes. Op zoek naar een goedkope vakantie naar Kreta.

> Bekijk deze aanbieding: Kassavetis Center Hotel Studios & Appartementen
€ 486,-