La Stella Appartementen & Suites Hotel in Griekenland

Toe aan vakantie? Jullie boeken nu een 8-daagse vakantie naar La Stella Appartementen & Suites voor maar €930,- per persoon. Je verblijft in een goed beoordeeld hotel op basis van Halfpension en de vluchten plus transfers zijn tevens inbegrepen.

Beschrijving: La Stella Appartementen & Suites

La Stella Appartementen & Suites is een 3 sterren accommodatie gelegen in Rethymnon in Griekenland. Reizigers beoordelen deze accommodatie gemiddeld met een 8.2. La Stella Appartementen & Suites beschikt over de volgende faciliteiten: airco, bar, fietsverhuur, koelkast, kinderzwembad, zwembad buiten, parkeerplaats, speeltuin, kluisje, kleinschalig, wellness, wifi.

Vakantie Kreta

Kreta is het grootste en één van de populairste eilanden van Griekenland. Het eiland trekt jaarlijks talloze feestgangers, maar ook toeristen die juist op zoek zijn naar de rust kunnen hier hun hart ophalen. Kreta biedt namelijk voor ieder wat wils. Van bruisende badplaatsen vol bars en hippe restaurantjes tot traditionele dorpjes, cultuur en prachtig verstopte baaitjes. Op zoek naar een goedkope vakantie naar Kreta.

> Bekijk deze aanbieding: La Stella Appartementen & Suites
€ 930,-