Profiteer van korting op een entreeticket voor het Dolfinarium! Koop je vouchers voor het Winterdolfinarium met korting.

Beschrijving Dolfinarium

Het Dolfinarium is van zaterdag 22 december 2018 t/m zondag 6 januari 2019 (m.u.v. 25 en 31 december en 1 januari 2019) versierd met prachtige kerstbomen en sfeervolle lichtjes! Natuurlijk kun je tijdens de winteropenstelling genieten van alle dieren en voorstellingen, maar er is nog veel meer te beleven!

 

Ontmoet Wally & Wiep en kom naar het indoor Winterspeelparadijs! Hier kun je lekker spelen op de springkussens. Of kleur je eigen kerstbal die je kunt ophangen aan de kerstboom bij het kersthuis. Natuurlijk mag je hem ook mee naar huis nemen om thuis in de kerstboom te hangen! Je kunt er ook jouw mooiste kerstwens opschrijven en bij ons inleveren. Aan het einde van de kerstvakantie wordt er één wens gekozen die werkelijkheid wordt, wie weet komt jouw wens wel uit! Daarnaast kan je ook nog mooie foto's maken in het mooie winterlandschap. Tussendoor kan je lekker opwarmen bij het grote kampvuur en smikkelen van heerlijke warme chocomelk en marshmallows.

> Bekijk deze goedkope aanbieding!

€ 28,50
€ 16,50
U bespaart 42%