Maak kennis met karaktervolle wijnen tijdens een gezellige wijnproeverij voor 6 personen bij jou thuis!

De aanbieding

Beschrijving Excluvin

Bij Excluvin geniet je van een heerlijke wijnproeverij. Proef de verschillende, stuk voor stuk heerlijke wijnen, ontdek welke smaken je lekker vindt en ervaar de gezelligheid van het proeven!

Excluvin is een jong bedrijf dat bestaat uit een team van ervaren wijnadviseurs. Alle goede en karaktervolle wijnen van Excluvin zijn speciaal geselecteerd door echte wijnliefhebbers. Tijdens de gezellige en informele wijnproeverij leidt de wijnadviseur je door de mooiste wijngebieden van hoofdzakelijk Frankrijk, Duitsland en Spanje. Klassieke landen waar traditie en moderne techniek samenkomen. Excluvin werkt samen met kleine, onafhankelijke wijnboeren die voor kwaliteit gaan in plaats van kwantiteit. En dat proef je.

Tijdens de ongeveer 2 uur durende proeverij proef je 12 uitmuntende wijnen met uitgebreide uitleg. In een logische volgorde geniet je samen van een twaalftal heerlijke wijnen die qua smaak en stijl veel diversiteit bieden. De wijnproeverij kan bij jou thuis verzorgd worden en de datum en tijd spreek je af in overleg.

> Bekijk deze goedkope aanbieding!
€ 99,95
€ 19,95
U bespaart 80%