Toverland Winter Indoor

5 november 2018 t/m 29 maart 2019

Toverland in de winter is in één woord: genieten! Terwijl de Tiroolse jodelmuziek vanuit de Oostenrijkse Biergarten klinkt, maak je een rit in Maximus’ Blitz Bahn. Laat je meenemen in de betovering en geniet samen van een onbezorgd dagje uit in de twee overdekte themagebieden Land van Toos en Wunderwald. Hoezo zou je in de winter thuis blijven zitten? Ga erop uit met het hele gezin! In deze sfeervolle ambiance heb je een fantastische dag vol magische momenten en winterse gezelligheid. Iedereen is in opperbeste stemming, het is goed toeven hier.

In Toverland is in de winter alleen het indoorgedeelte geopend. Tijdens de kerstvakantie is ook het gebied rondom de houten achtbaan Troy geopend.

Magische Winterweken: 22 december 2018 t/m 6 januari 2019

Tijdens de kerstvakantie wordt Toverland omgetoverd tot een winters ijspaleis vol dennenbomen, kerstballen en lampjes. In de overdekte themagebieden Land van Toos en Wunderwald is er volop vermaak en extra entertainment. Kom kijken naar de wonderlijke goochelshow, waar magie echt tot leven komt! Alleen tijdens de Magische Winterweken is ook themagebied Ithaka geopend. Trek daarna snel je warme winterjas aan en maak een spannende winterse rit in Troy - de hoogste, snelste én langste houten achtbaan van de Benelux - of waag je in het woeste schip Scorpios. Even bijkomen van alle koude avonturen? Terwijl de mooiste winterliedjes gezongen worden, kun je lekker marshmallows roosteren. Knus rond het kampvuur. Of ga mee in de warmte en gezelligheid van Toverlands eigen Biergarten. Geniet van een glas Glühwein, dit is de mooiste tijd van het jaar!

>  Bekijk deze aanbieding: Toverland Winter Indoor

€ 18,-
€ 12,50
U bespaart 31%