Wil jij met korting een mooie winterdag beleven? Koop nu voordelig je Phantasialand Wintertraum tickets en kom genieten!

De aanbieding

Beschrijving Phantasialand Wintertraum

Sprookjesachtige winterlandschappen, een grote schaatsbaan, de spectaculaire attracties, de shows en winterspecials zorgen voor een onvergetelijke ervaring. Er is genoeg te doen voor jong en oud. Naast de attracties die geschikt zijn voor het hele gezin, zijn het ook kinderattracties voor de kleinsten en spannende thrillrides voor de echte waaghalzen! Tijdens de winter tovert Phantasialand haar zes themagebieden om in een winterwonderland waar je betoverd wordt door alle mooie lichten, decoraties, muziek en culinaire winterspecialiteiten.

Op drie waterattracties na, zijn alle attracties gewoon open! Kom bijvoorbeeld genieten van TARON, de snelste en langste multi-lanceer achtbaan te wereld! Achtbanen TARON en Raik blijven zelfs geopend bij temperaturen tot -10 °C! Als je opzoek bent naar waterplezier kan je altijd een bezoekje brengen aan het Mexicaanse themagebied. Daar is Chiapas, de steilste wildwaterbaan ter wereld, namelijk gewoon geopend deze winter!

> Bekijk deze goedkope aanbieding!
€ 44,50
€ 37,50
U bespaart 16%