Atlantis Hotel in Griekenland

Toe aan vakantie? Jullie boeken nu een 8-daagse vakantie naar Atlantis Hotel voor maar €689,- per persoon. Je verblijft in een goed beoordeeld hotel op basis van All inclusive en de vluchten plus transfers zijn tevens inbegrepen.

Beschrijving: Atlantis Hotel

Atlantis Hotel Hotel is een 5 sterren accommodatie gelegen in Heraklion in Griekenland. Aquila Atlantis Hotel beschikt over de volgende faciliteiten: airco, bar, lift, zwembad binnen, restaurant, roomservice, kluisje, wellness, wifi.

Het 4-sterren Atlantis Hotel in Lambi is één van onze favoriete hotels op het Griekse eiland Kos. Dit hotel is ideaal voor vakantiegangers die op zoek zijn naar een ontspannen strandvakantie samen met hun partner of het hele gezin. Het hotel ligt direct aan het zand-/kiezelstrand waar je heerlijk kan genieten van de warme zonnestralen. Ook zijn er 2 mooie zwembaden aanwezig bij het complex en is er voor de kinderen van alles te beleven. Vanuit het hotel kan je ook gemakkelijk een bezoek brengen aan Kos-Stad met vele winkels en restaurants. Atlantis Hotel biedt een heerlijke combinatie tussen stad en strand. Geniet van een heerlijke vakantie in Lambi en ontdek het antieke verleden van Kos-stad. 

> Bekijk deze aanbieding: Atlantis Hotel
€ 689,-