Veelgestelde vragen

Hoe kan ik een accommodatie of reis boeken?
Altijdbon biedt een overzicht met verschillende partijen die een reis aanbieden naar de desbetreffende bestemming.  Er staat een optie “Boek deal” weergegeven bij elke accommodatie of reis die jou rechtstreeks naar de aanbieder zal doorverwijzen.

Kan ik rechtstreeks bij jullie boeken?
Nee dit kan helaas niet. Wij bieden verschillende goedkope deals aan van diverse partijen. Je kan alleen ticket boeken bij de desbetreffende reisorganisatie van de deal.

Hoe vindt Altijdbon de goedkoopste reisdeals?
Altijdbon is getraind met het vinden van de goedkoopste reisdeals. Diverse reiswebsites worden afgegaan en vergeleken om de goedkoopste deals te vinden. Altijbon zorgt er dus voor dat jij je tijd kan besparen maar ook heel veel geld!

Hoe betrouwbaar is Altijdbon?
Altijdbon vindt het van essentieel belang betrouwbare accommodaties en reisdeals aan te bieden aan de klanten. Dit hebben wij weten te realiseren door alleen partijen aan te bieden die aangesloten zijn bij SGR.  Dit is een organisatie die reizigers beschermt tegen faillissement.

Waarom veranderen telkens de prijzen?
Er is helaas geen vaste prijs voor een vakantie. Dit kan telkens veranderen doordat de Reisorganisaties spelen met de prijzen afhankelijk van de hoeveelheid vraag ernaar.

Kan ik mijn vakantie annuleren?
Het is uiteraard mogelijk om een reis te annuleren, echter dien je er wel rekening mee te houden dat er annuleringskosten aan verbonden zijn. Hoe eerder je dit laat weten aan de desbetreffende reisorganisatie waar je je reis hebt geboekt, hoe lager de annuleringskosten zullen zijn.

Kan ik een ander reisduur selecteren?
Ja, dat is mogelijk. Je kan dat selecteren bij de desbetreffende reisorganisatie op hun website.

Hoe kan ik een klacht indienen?
Je kunt een klacht indienen bij de desbetreffende reisorganisatie waar u een accommodatie of reis heeft geboekt. Op de website kan je een klachtenformulier vinden.

Opmerkingen, suggesties of vragen
Mocht je opmerkingen, suggesties of vragen hebben, dan kan je altijd contact opnemen met ons op de volgende e-mail adres: info@altijdbon.nl