Gouves Waterpark en Holiday Resort in Griekenland

Toe aan vakantie? Jullie boeken nu een 8-daagse vakantie naar Gouves Waterpark en Holiday Resort voor maar €371,- per persoon. Je verblijft in een goed beoordeeld hotel op basis van All inclusive en de vluchten plus transfers zijn tevens inbegrepen.

Beschrijving: Gouves Waterpark en Holiday Resort

Een absolute aanrader voor families met kinderen is het 4-steren Gouves Waterpark en Holiday Resort. Dit resort in Gouves biedt volop vermaak voor het hele gezin. De leuke zwembaden, waterglijbanen, de kidsclub en de gevarieerde (sport)activiteiten zorgen voor volop vermaak. Combineer daarbij de uitgebreide All Inclusive formule en je zonvakantie naar Kreta is compleet!

Vakantie Kreta

Kreta is het grootste en  één van de populairste eilanden van Griekenland. Het eiland trekt jaarlijks talloze feestgangers, maar ook toeristen die juist op zoek zijn naar de rust kunnen hier hun hart ophalen. Kreta biedt namelijk voor ieder wat wils. Van bruisende badplaatsen vol bars en hippe restaurantjes tot traditionele dorpjes, cultuur en prachtig verstopte baaitjes. Op zoek naar een goedkope vakantie naar Kreta. Bekijk snel het ruime aanbod van Altijdbon.

> Bekijk deze aanbieding: Gouves Waterpark en Holiday Resort
€ 415,-