Stella Island Resort Spa Hotel in Griekenland

Toe aan vakantie? Jullie boeken nu een complete vakantie naar Stella Island Resort Spa voor maar €678,- per persoon. Je verblijft in een perfect beoordeeld hotel op basis van Halfpension en de vluchten plus transfers zijn tevens inbegrepen.

Beschrijving: Stella Island Resort Spa

Met een uitstekende keuken, zeer goede service, een ideale ligging en genoeg faciliteiten zul je optimaal genieten in dit hotel op het eiland Kreta! Het 5-sterren Stella Palace Resort en Spa in Analipsi is een goede keuze voor gezinnen en actieve stellen. Er zijn talrijke (sport)activiteiten en overdag en 's avonds is er animatie voor jong en oud.

Vakantie Kreta

Kreta is het grootste en  één van de populairste eilanden van Griekenland. Het eiland trekt jaarlijks talloze feestgangers, maar ook toeristen die juist op zoek zijn naar de rust kunnen hier hun hart ophalen. Kreta biedt namelijk voor ieder wat wils. Van bruisende badplaatsen vol bars en hippe restaurantjes tot traditionele dorpjes, cultuur en prachtig verstopte baaitjes. Op zoek naar een goedkope vakantie naar Kreta. Bekijk snel het ruime aanbod van Altijdbon.

> Bekijk deze aanbieding: Stella Island Resort Spa
€ 678,-