Oasis Parcs Beach Resort Zeeland

Toe aan vakantie? Jullie boeken nu een complete break naar Oasis Parcs Punt-West voor maar €123,- per persoon. Je verblijft in een goed beoordeeld hotel op basis van logies.

Highlights Oasis Parcs Beach Resort Zeeland

Oasis Parcs Hotel & Beach Resort Zeeland staat op een bijzondere plek midden in de natuur aan het Grevelingenmeer. Het bevindt zich op het uiterste puntje van het eiland Goeree-Overflakkee. Op dit resort bent u omgeven door het maar liefst 150 hectare grote, prachtige ongerepte natuurgebied De Punt. Vanuit uw vakantievilla stapt u zo het strand op! Geniet op het strandje bij uw accommodatie van het gezellige Grevelingenmeer, of neem een surfles bij de surfschool aan de Brouwersdam. Met de auto bezoekt u de gezellige Zeeuwse dorpjes of het belevenispark 'Neeltje Jans'. Dit hotel is kortom een fijne uitvalsbasis voor een afwisselende vakantie in Zeeland!

Omgeving: Oasis Parcs Beach Resort Zeeland:

Oasis Parcs Hotel & Beach Resort Zeeland staat direct aan het Grevelingenmeer, het grootste zoutwatermeer van West-Europa. Het is een veelzijdig meer, waar u kunt genieten van vele vormen van waterrecreatie en watersport. Op 10 minuten afstand van het resort ligt de Brouwersdam. Hier kunt u bijvoorbeeld windsurfen. Duiken en kajakken zijn ook mogelijk. Het verderop gelegen plaatsje Ouddorp heeft een gezellig centrum met leuke winkeltjes en restaurantjes, en een klein haventje.
> Bekijk de andere ARRANGEMTEN BIJ: Oasis Parcs Beach Resort Zeeland
€ 123,-
€ 123,-