Delphin Imperial Lara Hotel in Turkije

Toe aan vakantie? Jullie boeken nu een 8-daagse vakantie naar Delphin Imperial Lara voor maar €635,- per persoon. Je verblijft in een goed beoordeeld hotel op basis van Ultra all inclusive en de vluchten plus transfers zijn tevens inbegrepen.

Beschrijving: Delphin Imperial Lara

Dit zeer kindvriendelijke hotel ligt direct aan het strand van Lara. Delphin Imperial heeft een goede prijs-kwaliteitverhouding en een uitstekende keuken. Het in Lara, Turkije gelegen hotel Delphin Imperial zal zelfs de meest kritische gast een heerlijke vakantie bezorgen. De kroonluchter in de lobby laat dat al zien: dit is een groots hotel. Niet alleen blinkt de aankleding uit in unieke details, het personeel doet dat evengoed. Laat hen je verrassen in één van de vele à la carte restaurants, of kies voor gezonde verse sappen in de Vitamin Bar. Wil je zelfs 's nachts nog genieten van al dat lekkers? Geen probleem, de roomservice in Delphin Imperial is tussen middernacht en zes uur 's morgens inbegrepen!

Vakantie Lara Beach

Lara Beach is dé plek voor een onbezorgde ultra all inclusive vakantie. De gigantische kustlijn staat vol met prachtige luxueuze resorts in de meest bijzondere thema’s. Overnachten in de Titanic of in een ultra luxe 5-sterren paleis. Het kan hier allemaal. 

> Bekijk deze aanbieding: Delphin Imperial Lara
€ 635,-