Paradiso Ibiza Art

Toe aan vakantie? Jullie boeken nu een complete IBIZA trip naar Paradiso Ibiza Art voor maar €259,- per persoon. Je verblijft in een goed beoordeeld hotel op basis van logies en de vluchten zijn tevens inbegrepen.

paradiso-ibiza-art

HOTEL PARADISO IBIZA ART IBIZA 

Paradiso Ibiza Art is echt een hotel voor op je bucketlist! Dit splinternieuwe hotel is ingericht in een jaren 70 stijl. Bij binnenkomst word je overweldigd door de kleur roze. Neem bijvoorbeeld een duik in het roze zwembad ofgeniet van de zon op het roze zonneterras of haal een drankje bij de roze poolbar. Dit hotel is BIJZONDER! Bij verblijf in dit hotel gaat het vast een vakantie worden om nooit meer te vergeten...

Vakantie Ibiza

Boek nu jouw goedkope vakantie naar Ibiza bij Altijdbon. Zon, zee en de meest prachtige stranden. Een zonvakantie naar Ibiza is veelzijdig. Genieten van prachtige stranden, de adembenemende natuur, shoppen bij de vele unieke boetiekjes of een bezoekje aan de idyllische dorpjes. Maar ook extravagante clubs en luxe restaurants. Ibiza is al jaren enorm populair en dat is niet voor niets.

> Bekijk deze aanbieding: Paradiso Ibiza Art
€ 259,-