Ontdek de geheimen van het geluk en de effecten op het lichaam. Een absolute must-see met échte menselijke lichamen! Ga naar BODY WORLDS in Amsterdam.

De aanbieding

Beschrijving BODY WORLDS

De zoektocht naar geluk en liefde domineert onze levens, maar wat bepaalt of we gelukkig zijn? Het anatomisch museum BODY WORLDS: The Happiness Project in hartje Amsterdam neemt bezoekers mee op een wonderbaarlijke reis door het menselijk lichaam, opzoek naar wat ons gelukkig maakt en wat het effect hiervan is op onze gezondheid.

Kom een kijkje nemen in het menselijk lichaam museum BODY WORLDS. Het is een zeer leerzaam anatomisch museum voor jong en oud. Het unieke van de expositie is dat het een permanente voorstelling is. Meer dan 200 anatomische preparaten van echte menselijke lichamen zijn op een speciale manier tentoongesteld en tonen de complexiteit, de veerkracht en de kwetsbaarheid van ons lichaam. 
Ze tonen de functie van organen, maar ook alledaagse ziektes. Door bezoekers is het anatomisch museum uitgeroepen tot het nummer 8 museum in Amsterdam op TripAdvisor!

> Bekijk deze goedkope aanbieding!
€ 22,95
€ 12,-
U bespaart 48%