Ga naar het Oorlogsmuseum in Overloon en leer van alles over de Tweede Wereldoorlog. Een leerzaam uitje voor het hele gezin voor maar 13,50.

De aanbieding

Beschrijving Oorlogsmuseum Overloon

Oorlogsmuseum Overloon presenteert de geschiedenis van de Tweede Wereldoorlog. Je ziet hier hoe het zover heeft kunnen komen dat in vijf jaar tijd meer dan vijftig miljoen mensen hun leven verloren, maar ook hoe de onderdrukte bevolking vindingrijk met beperkingen en tekorten omging. Er is aandacht voor het verzet, maar ook voor de vervolging. Ten slotte wordt er natuurlijk ook aandacht besteed aan de bevrijding, met speciale aandacht voor de Slag bij Overloon.

In de nieuwe tentoonstelling van Oorlogsmuseum Overloon maak je als bezoeker van dichtbij mee voor welke dilemma's de mensen kwamen te staan. Zo kom je in aanraking met alle belangrijke thema's uit die jaren. Van mobilisatie tot bevrijding, en van uitwijking tot overleven. Bekende personen als Koningin Wilhelmina maar ook de rijkscommissaris Seyss-Inquart spreken je toe. En ook minder bekende personen als Corrie Holvast, uitgemergeld tijdens de hongerwinter in Amsterdam en Hélène Egger.

> Bekijk deze goedkope aanbieding!
€ 17,25
€ 13,50
U bespaart 22%