Profiteer van korting en geniet van een compleet dagje Amsterdam! Laat je verbazen bij Ripley's Believe It or Not en vaar door de grachten van Amsterdam.

De aanbieding

Beschrijving Tours and Tickets

Beleef een compleet dagje weg in Amsterdam! Kijk je ogen uit bij Ripley's Believe It or Not en geniet van de prachtige grachten vanaf het water tijdens een rondvaart. 

Vijf verdiepingen vol rare vondsten, merkwaardige wezens en afwijkende mensen. Sta oog in oog met menselijke en dierlijke rariteiten. Exotische, primitieve voorwerpen, zoals echte gekrompen hoofden en de schedels van kannibalen, verbijsterende optische illusies, en een fascinerend scala aan de vreemdste, eigenaardigste dingen in de hele stad.

Bij Ripley’s Believe It or Not! Dam kun je een ongelofelijke collectie van ongebruikelijke kunstproducten bezichtigen – waarvan er veel zijn verzameld door de ultieme ontdekkingsreiziger Robert Ripley zelf. Bewonder meer dan 500 exposities, galerijen en interactieve belevenissen verdeeld over 5 verdiepingen. Een bezoek duurt gemiddeld een uur tot anderhalf uur, maar je kunt door het museum lopen in je eigen gewenste snelheid en zoveel tijd nemen als je wenst.

Geniet van een spectaculaire trip naar Amsterdam en maak je ervaring compleet met een fantastische Rondvaart door Amsterdam! Verken deze bruisende stad vanuit een ander perspectief en ontspan als je door de prachtige grachten en langs iconische bezienswaardigheden vaart. De Rondvaart door Amsterdam biedt een uur durende rondvaart langs de beroemde bezienswaardigheden van het centrum, met audiocommentaar beschikbaar in tenminste 19 verschillende talen. Mis deze geweldig ervaring niet en boek jouw ticket voor deze geweldige Rondvaart door Amsterdam vandaag nog!

> Bekijk deze goedkope aanbieding!
€ 37,-
€ 22,50
U bespaart 39%