Profiteer van korting en geniet van de spectaculaire jubileum show 'The Great Wall' van het Chinees Nationaal Circus. Leuk uitje voor jong en oud!

De aanbieding

Beschrijving Wigt Productions BV

Op zoek naar een leuk uitje tijdens de kerstperiode? Het wereldberoemde Chinees Nationaal Circus is een waar spektakel voor jong en oud. Dit jaar wordt groots uitgepakt, want het circus viert zijn 30-jarige jubileum. Kom tijdens de kerstdagen genieten van dit spectaculaire circus. Het perfecte uitje voor het hele gezin! 

De show 'The Great Wall' is groot, sterk en majestueus! 30 topartiesten entertainen het publiek met 30 uitvoeringen en herdenken hun 30-jarig jubileum. In de show duik je in de fascinerende wereld van de eeuwenoude Chinese cultuur, waarbij de eenheid van lichaam, geest en ziel tot topprestaties leidt.  Je geniet van trapeze-acts, jongleurs, acrobaten, danseressen, illusionisten, evenwichtskunstenaars en nog veel meer. Het geheel wordt ingebed in een verhaallijn waardoor het met de typische Chinese muziek een grote totaalshow wordt. Dit wil je niet missen!

> Bekijk deze goedkope aanbieding!
€ 45,50
€ 24,50
U bespaart 46%