Profiteer nu van korting en geniet 24 uur lang onbeperkt van de de Hop on Hop off tour in Amsterdam. De beste manier om de stad te ontdekken!

De aanbieding

Beschrijving Rederij Lovers

Amsterdam is een grote stad met veel bezienswaardigheden die je gezien moet hebben! Een Hop on Hop off bus en boot tour is de beste manier om de stad te verkennen! 

Met de Hop on Hop off bus en boot combinatie kan je 24 lang genieten van rondvaarten door de grachten en in een iconische rode bus stappen zo vaak je maar wilt. De routes van de Hop on Hop off tour zijn zo ontworpen dat je gegarandeerd langs alle bezienswaardigheden komt en zo dus niks hoeft te missen tijdens je verblijf in Amsterdam. Als je langs een bezienswaardigheid rijdt of vaart die je graag even wat beter wilt bekijken, kan je dus gewoon uitstappen en op je eigen tempo rondkijken. Als je dan klaar bent kan je gewoon weer met de volgende bus of boot verder naar een andere hotspot in Amsterdam! 

Er zijn tientallen haltes in de stad en je kan dus bij al deze haltes onbeperkt op- of uitstappen. De bussen en boten hebben panoramische ramen, waardoor je tijdens het reizen ook niks hoeft te missen. Leun achterover, houd je camera gereed en maak de mooiste foto's tijdens je tour. Je kan je mooie kiekjes ook nog eens gelijk uploaden naar Instagram of naar je vrienden sturen, want er is gratis wifi beschikbaar tijdens de tour. Doordat je voor een vast bedrag zo vaak kan reizen als je wilt, kan je een hoop geld besparen tijdens jouw bezoekje aan Amsterdam. Deze 24 uurs tour optie is dus een goed idee voor iedereen die van plan is om de hoofdstad te bezoeken! 

> Bekijk deze goedkope aanbieding!
€ 28,-
€ 18,-
U bespaart 36%