3 Dagen Magisch Vuurwerk Festival Disney voor slechts €175!

Geniet van een 3-daags autoarrangement in Disneyland Paris tijdens Disney’s Magisch Vuurwerk Festival en beleef twee spectaculaire avonden vol vuurwerk en special effects!

Inclusief

  • 2 overnachtingen met ontbijtpakket
  • 3 dagen onbeperkt entree tot beide Disney® Parken
  • Disney’s Magische Vuurwerk bij Lake Disney
  • Gratis parkeren

Disney Illuminations!

Als ultieme afsluiting van een eerste magische dag kun je in het Disneyland Park genieten van een avondshow vol duizenden lichtjes, kleur en magie. Disney Illuminations! vertelt een ontroerend, magisch verhaal. Mickey Mouse neemt je mee op een avontuurlijke tocht langs de klassieke Disney sprookjes en nieuwe verhalen zoals Star Wars, Frozen en Pirates of the Caribbean.

De adembenemende avondshow bestaat uit laserstralen, fonteinen en vuurwerk! De Disney figuren komen tot leven door projecties op de voorzijde van het Kasteel van Doornroosje én op de twee waterschermen aan beide zijden van het Kasteel. Naast al deze effecten, mag adembenemend vuurwerk niet ontbreken.

Disney’s Magisch Vuurwerk Festival

Op de tweede avond wordt de avondlucht boven Lake Disney verlicht door een spectaculair vuurwerk begeleidt door special effects en bijpassende muziek. Het kalme water reflecteert op een prachtige wijze de magie boven het water en de soundtrack zorgt voor een opbouwende spanning naar de grootse finale.

> Bekijk deze aanbieding:  3 Dagen Magisch Vuurwerk Festival Disney
€ 175,-