Holiday Inn Leiden

Deze aanbieding is inclusief:

  • 2x overnachten
  • 2x uitgebreid ontbijtbuffet
  • wandelroute langs de Leidse hofjes, de Rembrandt stadswandeling, een oud-Hollandse verrassing, 'Leiden City Guide' boekje, stadsplattegrond en diverse informatiefolders
  • gratis gebruik zwembad en sauna
  • gratis WiFi

Highlights Holiday Inn Leiden

Holiday Inn Leiden is een 4-sterrenhotel, gelegen aan de rand van de Zuid-Hollandse stad Leiden. Deze stad wordt gekenmerkt door een combinatie van historische panden en moderne winkels en uitgaansgelegenheden. Leiden heeft prachtige grachten, gezellige winkelstraatjes en vele restaurants. Kom Leiden ontdekken vanuit dit gastvrije en veelzijdige hotel.

Omgeving: Holiday Inn Leiden:

De historische binnenstad van Leiden telt maar liefst 2700 bezienswaardige monumenten. U ziet tijdens een wandel- of fietstocht door ( de omgeving van) Leiden de mooiste pronkstukken: van hofjes tot molens en van kerken tot stadspoorten. Naast de vele monumenten zijn er in Leiden een aantal belangrijke musea gevestigd, zoals bijvoorbeeld het Rijksmuseum van Oudheden, museum voor Volkenkunde en Naturalis. In het centrum van Leiden kunt u ook terecht als u lekker wilt winkelen en daarnaast zijn er van dinsdag tot en met zaterdag verschillende markten te bezoeken, verspreid over de stad. De vele rondvaarttochten door de unieke en sfeervolle grachten geven u de mogelijkheid om op een andere manier met Leiden kennis te maken. Een boottocht richting de oud-Hollandse steden Delft en Haarlem is ook zeker de moeite waard.

> Bekijk de andere ARRANGEMTEN BIJ: Holiday Inn Leiden
€ 81,50
€ 61,50
U bespaart 25%