Vind de beste prijs voor: Van der Valk Hotel Schiphol A4

Van der Valk Schiphol A4 Hotel in Nederland

Deze aanbieding is inclusief:

  • 1x overnachten
  • Gratis koffie- en theefaciliteiten
  • 1x uitgebreid ontbijtbuffet
  • Gratis parkeren (tijdens verblijf)
  • Gratis gebruik binnenzwembad, Turks stoombad, sauna en fitness
  • Gratis WiFi
  • Gratis fles champagne

Beschrijving Van der Valk Hotel Schiphol A4 

Zoals de naam al doet vermoeden, staat het 4-sterren Van der Valk Hotel Schiphol A4 vlak bij Schiphol Airport. U logeert in een luxe onderkomen aan de snelweg nabij Hoofddorp. Alle hotelkamers zijn voorzien van airconditioning en een balkon met terras, zodat u zich heerlijk op uw (eventuele) vlucht kunt voorbereiden. Of zodat u na uw vlucht lekker op adem kunt komen! De brasserie van het logement heeft een gevarieerde menukaart. U hoeft dus niet bang te zijn dat er niets lekkers voor u tussen zit!

Omgeving: Van der Valk Hotel Schiphol A4:

De Westeindersplassen liggen op een steenworp afstand van Van der Valk Hotel Schiphol A4. ‘Westeinder Rondvaart’ maakt het mogelijk om een rondvaart te maken over het water, dat officieel gezien bij Aalsmeer hoort. Heeft u zelf een vaarbewijs? Bij dit bedrijf is het mogelijk om een fluistersloep te huren. De boot dankt zijn naam aan de stille manier van voortbewegen. Neemt u liever een passieve houding aan, zodat u van het uitzicht kunt genieten? Vraag dan om een schipper, die u bijpraat over de oorsprong van de plassen. Als de golven honger bij u opgewekt hebben, dan is er op de boot een mogelijkheid de barbecue aan te laten steken. Er is geen betere manier om de dag af te sluiten!
De Keukenhof behoort tot een van ’s lands populairste attracties en is 14 autokilometers verwijderd van het hotel. In 2017 trok de trekpleister een recordaantal van 1,4 miljoen bezoekers. De Keukenhof is een uitgestrekt park, waarin elk voorjaar honderden, duizenden of misschien wel miljoenen bloemen tot bloei komen. Wandel door het kleurrijke geheel en aanschouw hoe Vincent van Gogh in beeld is gebracht met bloemen.

> Bekijk de andere ARRANGEMTEN BIJ: Van der Valk Hotel Schiphol A4
€ 72,50
€ 52,50
U bespaart 28%
Vind de beste prijs voor: Van der Valk Hotel Schiphol A4