Vind de beste prijs voor: Pierre & Vacances Village Terrazas Costa del Sol

Pierre & Vacances Village Terrazas Costa del Sol Hotel in Spanje

Toe aan vakantie? Jullie boeken nu een 8-daagse vakantie naar Pierre & Vacances Village Terrazas Costa del Sol voor maar €418,- per persoon. Je verblijft in een goed beoordeeld hotel op basis van Halfpension en de vluchten zijn tevens inbegrepen.

Beschrijving: Pierre & Vacances Village Terrazas Costa del Sol

Wil je chillen onder de Spaanse zon én de Costa del Sol ontdekken? Pierre & Vacances Village Terrazas Costa del Sol biedt een zwembad en diverse kinderfaciliteiten. En de ligging? Het viersterren complex ligt vlakbij allerlei golfbanen in de kleinschalige badplaats Manilva.

Ligging & omgeving

Pierre & Vacances Village Terrazas Costa del Sol ligt in Manilva, op ca. 2 km van het strand. Aan de rand zijn een aantal restaurantjes te vinden. Houd je van golfen? In de buurt van het hotel zijn diverse golfbanen waar jij je kunsten kunt showen.

Wil je meer van de omgeving zien tijdens een vakantie in Pierre & Vacances Village Terrazas Costa del Sol? Huur een auto of boek een excursie! Ga bijv. naar het ca. 30 km verderop gelegen Estepona. Dit authentieke vissersdorp herbergt gezellig straatjes kunt wandelen of van lokale gerechten kunt genieten op een terrasje. Ga ook naar de musea die gevestigd zijn in een stierenvechtersarena!

Een andere leuke activiteit die je kunt ondernemen tijdens je verblijf in Pierre & Vacances Village Terrazas Costa del Sol is het bezoeken van de rots van Gibraltar. Bekijk daar de enige Europese aapjes of breng een bezoekje aan een van de natuurlijke grotten.

> Bekijk deze aanbieding: Pierre & Vacances Village Terrazas Costa del Sol
€ 418,-
Vind de beste prijs voor: Pierre & Vacances Village Terrazas Costa del Sol