Kom tijdens het Amsterdam Light Festival voordelig genieten van een rondvaart! Unieke ervaring door de grachten. Koop je tickets en ontvang ze direct!

De aanbieding

Beschrijving Floating Amsterdam

Kom tijdens het Amsterdam Light Festival van 29 november tot en met 20 januari 2019 vanaf het water genieten van de mooiste lichtkunstwerken. De zevende editie van deze bijzondere expositie belooft een wonderbaarlijke belevenis te worden voor jong en oud! 

Tijdens deze editie zijn maar liefst 600 kunstenaars uitgedaagd om een kunstwerk te maken dat aansluit bij de beroemde oneliner 'The medium is the message'. Uiteindelijk heeft de jury van alle inzendingen een selectie gemaakt van 30 kunstenaars die voor deze editie allemaal een adembenemend kunstwerk hebben gemaakt. Met kunstenaars van all over the world is dit festival zeker een bezoekje waard. 

De donkere wintermaanden zijn in Amsterdam niet zo donker meer. De stad is prachtig verlicht en helemaal in winterse sfeer. Het centrum van Amsterdam wordt ieder jaar omgetoverd tot een openlichtmuseum. Tijdens deze bijzondere 'Water color cruise' rondvaart kan je Amsterdam op een unieke manier ontdekken en samen genieten van de befaamde Amsterdamse grachten.

> Bekijk deze goedkope aanbieding!
€ 29,95
€ 19,95
U bespaart 33%