Profiteer van korting en kom naar het Groot Kerstcircus Den Haag op het Malieveld en geniet met het gezin van een spectaculair dagje weg!

De aanbieding

Beschrijving Hillenaar Events

Kom naar de 20e editie van het Groot Kerstcircus Den Haag op het Malieveld! Extreme stunts vliegen je om de oren tijdens deze jubileum editie. Naast het traditioneel circus geniet je nu ook van spectaculaire stunts, ongelofelijke acrobatiek en hilarische comedy in combinatie met een 'touch of glamour en glitter'. Met live muziek, dans, fantasie en een explosie van magie is het Groot Kerstcircus het perfecte uitje voor het hele gezin.

De grootste circustent van Europa stond vorig jaar met het Groot Kerstcircus voor het eerst op het Malieveld. Met meer dan 35.000 bezoekers was het een groot succes te noemen. Het spektakel begint al bij aankomst. De foyer is een uur voor aanvang van de voorstelling geopend. Hier kan je heerlijk komen genieten van een versnapering. Een sensationele circustent met veel allure verwelkomt de bezoekers en eenmaal binnen ademt alles de sfeer uit van de sprookjesachtige decembermaanden. De ruim twee uur durende voorstelling is een levensecht sprookje!

> Bekijk deze goedkope aanbieding!
€ 36,50
€ 19,50
U bespaart 47%