Kom op 2e kerstdag naar de avondspecial van het Groot Kerstcircus Den Haag. Koop je tickets op Tripper en profiteer van korting!

De aanbieding

Beschrijving Hillenaar Events

Breng op 2e kerstdag een bezoekje aan de avondspecial van het Groot Kerstcircus Den Haag. De speciale avondshow op 2e kerstdag belooft een groot succes te worden. Al 20 jaar kan je er terecht voor de mafste stunts, spectaculaire acrobatiek en hilarische comedy, compleet in Las Vegas stijl! Er is live muziek, dans, fantasie en natuurlijk een explosie van magie. Al met al is de 20e editie van het Groot Kerstcircus Den Haag het perfecte kerstuitje voor het hele gezin!

Voor de tweede keer zal de grootste circustent van Europa op het Malieveld te vinden zijn. Met meer dan 35.000 bezoekers vorig jaar was het een groot succes te noemen en dit jaar belooft nog spectaculairder te worden! Het kerstgevoel begint al bij aankomst. De foyer is een uur voor aanvang geopend. Hier kan je heerlijk genieten van een winterse versnapering. Eenmaal binnen is alles omgetoverd tot een winter sprookje. 

De show duurt ruim twee uur inclusief een pauze. De prachtige show op 2e kerstdag is voorzien van een verbazende veelzijdigheid. Door de combinatie van acts is dit circus leuk voor jong en oud. Een hoge draad act die wordt gecombineerd met een hula-hoop koningin, snel kostuumwisselende artiesten, Wheel of Death- waaghalzen en een sterke man die een truck van wel drie ton over zich heen laat rijden. Dit alles wordt gepresenteerd door niemand minder van spreekstalmeester Bert Simhoffer en de hilarische clown Frenky. Natuurlijk worden zij ondersteund door echte showgirls die de show compleet maken!

> Bekijk deze goedkope aanbieding!
€ 41,50
€ 15,-
U bespaart 64%