Laat je verbazen bij de gruwelijke show van The Circus of Horrors. Geniet van rock muziek in combinatie met opvallende en verbijsterende stunts.

De aanbieding

Beschrijving Hillenaar Events

De duivel is onderweg naar Den Haag. Het gevreesde circus verovert op vrijdag 4 en zaterdag 5 januari 2019 het onschuldige Malieveld. Circus of Horrors, ook wel; de Engelse psycho’s, hebben hun gezicht 2 jaar geleden al eens laten zien in Amsterdam Rai. Met zwaardslikkers, bloederige acrobaten, angstaanjagende clowns en een vrouw die aan haar haren door het luchtruim zweeft is Circus of Horrors wereldwijd het meest beruchte circus.

Een intimiderende rockband en een groot technisch team ondersteunen de bizarre en nog nooit eerder vertoonde horror acts. Het spektakel wordt gepresenteerd door John Haze, beter bekend als ‘Dokter’ Haze. Haze is opgegroeid in een Engels klassiek circus, maar wilde iets anders waarmee hij het publiek mee zou blijven verbazen. Dat is gelukt. Hij combineerde zijn passie voor Rock ’n Roll met een schokkend genre, namelijk; ‘horror’. Circus of Horrors is wereldwijd een veel gevraagde productie

  • Vrijdag 4 januari - 20:00 uur 
  • Zaterdag 5 januari - 20:00 uur 
> Bekijk deze goedkope aanbieding!
€ 31,50
€ 21,-
U bespaart 33%