Geniet van korting op een VIP-arrangement bij Amsterdam Illusions. Laat je fotograferen door een professional en geniet van het bijzondere 3D concept!

De aanbieding

Beschrijving Museum of Amsterdam Ilusions

Zowel volwassenen als kinderen zullen onder de indruk zijn van de optische illusies van het museum Amsterdam Illusions. Waan je in een wereld van spectaculaire 3D installaties en bewonder het bijzondere concept dat in Hollywood al een groot succes is! 

In dit unieke museum kan je 3D installaties vinden waar je samen met je vrienden, familie of in je eentje mee op de foto kan. Wie wil er nou niet op de foto met de Titanic of varen in een klompenboot in de Amsterdamse grachten? Het is allemaal mogelijk in het Amsterdam Illusions Museum! 

Met het VIP arrangement is jouw bezoek aan het museum extra speciaal. Je wordt namelijk gefotografeerd door een professionele fotograaf! Zo heb jij straks de leukste foto's voor Facebook en Instagram. Amsterdam Illusions is dus een perfecte combinatie van een offline en online uitje! 

Het format van zo een museum is uniek, je kan Nederland op een geheel nieuwe manier ontdekken en genieten van de meest bijzondere attracties! Als toerist is het ook een aanrader, alle bezienswaardigheden van Nederland op 1 locatie!

> Bekijk deze goedkope aanbieding!
€ 20,-
€ 10,-
U bespaart 50%