Profiteer nu van korting en ervaar 5 ongelofelijke verdiepingen bij Ripley's Believe It or Not! Het Odditorium op het Damplein is een ware must-see.

De aanbieding

Beschrijving Ripley's Believe It or Not

Vijf verdiepingen vol rare vondsten, merkwaardige wezens en afwijkende mensen. Sta oog in oog met menselijke en dierlijke rariteiten. Exotische, primitieve voorwerpen, zoals echte gekrompen hoofden en de schedels van kannibalen, verbijsterende optische illusies, en een fascinerend scala aan de vreemdste, eigenaardigste dingen in de hele stad.

Bij Ripley’s Believe It or Not! Dam kun je een ongelofelijke collectie van ongebruikelijke kunstproducten bezichtigen – waarvan er veel zijn verzameld door de ultieme ontdekkingsreiziger Robert Ripley zelf. Bewonder meer dan 500 exposities, galerijen en interactieve belevenissen verdeeld over 5 verdiepingen. Een bezoek duurt gemiddeld een uur tot anderhalf uur, maar je kunt door het museum lopen in je eigen gewenste snelheid en zoveel tijd nemen als je wenst. 

Ben je na een bezoekje bij Ripley's nog niet uitgekeken in Amsterdam? Er zijn nog veel meer leuke dingen te doen in de hoofdstad. Combineer bijvoorbeeld je bezoekje aan Ripley's met een rondvaart door Amsterdam! Verder kan je ook natuurlijk lekker gaan shoppen of een hapje eten op één van de vele terrasjes in de bruisende hoofdstad

> Bekijk deze goedkope aanbieding!
€ 21,-
€ 12,-
U bespaart 43%