Leer je auto beheersen tijdens deze 3 uur durende slipcursus! Profiteer nu van korting en sla je slag.

De aanbieding

Beschrijving Verkeersveiligheid Groep Nederland

Hoe krijgt je een slippende auto weer onder controle? Wat is de maximale remcapaciteit van een voertuig? Hoe kun je het veiligst een obstakel ontwijken?

Tijdens deze spannende 3 uur durende anti slipcursus krijg je inzicht in het ontstaan van ongevallen. Onder begeleiding van ervaren instructeurs train je hoe ongevallen voorkomen kunnen worden. 

Deze training volg je op het grootste en mooiste rijvaardigheidscentrum van Nederland; het Safety Experience Center te Rosmalen. Leer hoe je veiliger en bewuster kunt rijden! 

Er wordt een training samengesteld uit de volgende onderdelen:  

• Theoriesessie

• Algemene voertuigbeheersing

• Rem- en uitwijkoefeningen

• Over- en onderstuurtraining

• Noodstopoefening

Je leert veilig uitwijkmanoeuvres uit te voeren tijdens een noodstopsituatie. Je doet ervaring op met onderstuur (voorwielslip) en overstuur (achterwielslip). Je leert onder andere om in een te snel genomen bocht weer de controle over je auto te krijgen. Bijna teveel om op te noemen!  De training wordt uitgevoerd in een Mercedes A-klasse. 

Het is verplicht om te reserveren, dit kan op deze website. Voer de reserveringscode in die je kan vinden op je voucher en voltooi je reservering. Je ontvangt dan een bevestiging die je moet tonen wanneer je je meldt voor de training.

> Bekijk deze goedkope aanbieding!
€ 129,-
€ 65,-
U bespaart 50%