Vind de beste prijs voor: Blend Club Aqua Resort

Blend Club Aqua Resort in Egypte 

Toe aan vakantie? Jullie boeken nu een 8-daagse vakantie naar Blend Club Aqua Resort voor maar €443,- per persoon. Je verblijft in een goed beoordeeld hotel op basis van All inclusive en de vluchten plus transfers zijn tevens inbegrepen.

Beschrijving: Blend Club Aqua Resort

Blend CLUB AQUA RESORT is een ideaal vakantieadres voor families. Er is een aquapark met grandioze waterglijbanen voor uren waterplezier. Daarnaast verblijf je op basis van all inclusive, waardoor er voor iedereen de hele dag wordt gezorgd wordt. Heb je zin om een keer laat te ontbijten of in de middag trek in een snack na het roetjsen van de glijbanen? Geen probleem, die keuze is aan jou!

Verder zit je niet ver van het strand. Het resort biedt hier een gratis shuttle service naartoe, waar je onder een parasol kunt neerstrijken op een van de fijne ligbedden. Heerlijk als je even wilt relaxen! Ook is er van alles te doen in en rondom het water: van windsurfen tot een cursus scuba diving. Om bij het aquapark en de sportgelegenheden te komen, kun je ook gratis gebruikmaken van de shuttle service. Het verblijf is namelijk zo groot dat het misschien iets te fanatiek is om er te voet heen te gaan in de warmte.

> Bekijk deze aanbieding: Blend Club Aqua Resort
€ 443,-
Vind de beste prijs voor: Blend Club Aqua Resort