Theartemis Palace Hotel in Griekenland

Toe aan vakantie? Jullie boeken nu een 8-daagse vakantie naar Theartemis Palace voor maar €647,- per persoon. Je verblijft in een goed beoordeeld hotel op basis van Halfpension en de vluchten plus transfers zijn tevens inbegrepen.

Beschrijving: Miramare Resort & Spa

Verblijven in een aangename accommodatie in Rethymnon? Hotel Theartemis Palace is een luxe 4-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 386 reizigers beoordelen Hotel Theartemis Palace gemiddeld met een 9. Meer weten? Bekijk dan nu de foto's en beoordelingen van Hotel Theartemis Palace, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Griekenland? Boek jouw vakantie naar Hotel Theartemis Palace vandaag nog!

Vakantie Kreta

Kreta is het grootste en één van de populairste eilanden van Griekenland. Het eiland trekt jaarlijks talloze feestgangers, maar ook toeristen die juist op zoek zijn naar de rust kunnen hier hun hart ophalen. Kreta biedt namelijk voor ieder wat wils. Van bruisende badplaatsen vol bars en hippe restaurantjes tot traditionele dorpjes, cultuur en prachtig verstopte baaitjes. Op zoek naar een goedkope vakantie naar Kreta.

> Bekijk deze aanbieding: Theartemis Palace
€ 647,-