Grand Park Lara Hotel in Turkije

Bizar goedkope vakantie naar Turkije! 8 dagen voor slechts €295 euro onbezorgd genieten bij het Grand Park Lara resort in Turkije. Dit fijne 4-sterren hotel ligt aan de Turkse Rivièra op loopafstand van het privé strand. Deze superaanbieding is op basis van all inclusive en inclusief vluchten en transfers. Het moet niet gekker worden! 

Onbezorgd genieten in het Grand Park Lara hotel

Het Grand Park Lara hotel is niet zomaar een hotel! Dit hotel staat bekend om haar luxe kamers, geweldige ligging en top service. Grand Park Lara hotel krijgt niet voor niets een uitstekende beoordeling. Met diverse zwembaden, een waterpark en wellness is het de perfecte bestemming voor het hele gezin. 

Ook voor de kleintjes is veel aandacht aanbesteedt. Zo kunnen ze de jonge vakantiegangers zich de hele dag vermaken in waterpark waar je maar liefst vier glijbanen vindt. De allerkleinsten kunnen spetteren in het kinderbadje. Als ze uit gespetterd zijn, kunnen de kids meteen door naar het animatieteam. 

All Inclusive genieten

Vakantie moet zorgeloos zijn en dit is precies wat Grand Park Lara biedt. Met het all inclusive arrangement kun je tijdens ontbijt, lunch en diner gewoon aanschuiven. Maar ook snacks waaronder bitterballen en drankjes zijn inbegrepen. 

Bekijk snel jouw deal voor Grand Park Lara hotel!


> Bekijk deze aanbieding: Grand Park Lara
€ 295,-